Bezoek

1Waar is de ingang van de werkplaats?
De ingang van de werkplaats is om de hoek, in de zijstraat Het Nieuwe Land.
2Wanneer is de werkplaats van Spijkerbikes open?
De werkplaats is iedere maandag en woensdag geopend van 09:00 tot 16:00.

Contact

1Hoe kan ik contact opnemen met Spijkerbikes?
Je kunt contact opnemen met Spijkerbikes via e-mail en telefoon. Ons e-mailadres is info@spijkerbikes.nl. Ons telefoonnummer is 026 2344922.

Garantie

1Hoe lang heb ik garantie op mijn gekochte fiets?
Op alle fietsen die Spijkerbikes verkoopt zit standaard drie maanden garantie, behalve wanneer dit anders vermeld wordt in de advertentie en/of webshop.
2Wat zijn de garantievoorwaarden van Spijkerbikes?
Je leest hier alles over de Garantievoorwaarden.
3Kan ik mijn fiets retourneren?
Wanneer je niet tevreden bent met je fiets, dan mag je deze binnen 14 dagen omwisselen voor een andere fiets of retourneren. In het laatste geval krijg je het volledige aankoopbedrag terug.

Fietsreparatie

1Kan ik mijn fiets laten repareren bij Spijkerbikes?
We staan iedere maandag en woensdag van 09:00u tot 16:00u voor je klaar in onze werkplaats om jouw fiets te repareren.
2Hoe duur is het om mijn fiets te laten maken bij Spijkerbikes?
Dit hangt af van de reparaties die nodig zijn. Ons uurloon is een stuk lager dan dat van de gemiddelde fietsenmaker. Bij ons betaal je 35 euro per uur, bij de gemiddelde fietsenmaker gaat dit al snel richting de 70 euro per uur. We geven je van tevoren een prijsindicatie. Komen we er tijdens de reparatie achter dat je fiets extra aandacht nodig heeft? Dan nemen we eerst contact met je op voordat we hieraan beginnen. Zo kom je nooit voor onverwachtse kosten te staan.
3Hoe gaan jullie te werk?
Om ervoor te zorgen dat jouw fiets duurzaam gerepareerd wordt, maken we zoveel mogelijk gebruik van goede onderdelen van gedoneerde fietsen. Dit draagt bij aan een circulair Spijkerkwartier.

Sociale media

1Kan ik Spijkerbikes volgen op social media?
Dit kan! We zijn actief op Instagram en Facebook.

Werk

1Ik wil graag fietsen repareren bij Spijkerbikes. Wat kan ik nu het beste doen?
Je kunt het beste contact opnemen met het BuurtBaanBureau. Dit is een van de andere ondernemingen binnen DAZO. Je kunt dit doen door een mail te sturen naar info@buurtbaanbureau.nl of door langs te komen bij DAZO op Spijkerstraat 125 in Arnhem.
2Op welke manieren kan ik iets betekenen voor Spijkerbikes?
Je kunt ons op allerlei verschillende manieren steunen. Denk hierbij aan het doneren van je oude fiets of zelf fietsen komen repareren. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom bij Spijkerbikes. Kom gerust eens langs op Spijkerstraat 125 in Arnhem om de mogelijkheden te bespreken.